Voorbereiding 2
Door: dianavancuijk
Blijf op de hoogte en volg Diana
15 Oktober 2010 | Nederland, Rheden
Vanmiddag mijn paspoort opgehaalt en deze lag ook al klaar, dat is wel fijn.
Nadat ik daarna weer terug was op kantoor gelijk mijn visum aanvragen.
Deze kan ik donderdag ophalen in Den Haag.
Ook de brief van mijn inentingen heb ik binnen en deze krijg ik dinsdagochtend.
Vanmiddag mijn voorkeur van mijn vlucht doorgegeven.
Dit was mijn keus, in ieder geval alleen met Lufthansa.
Vertrek op 24 oktober 2010 vanaf Schiphol
05:10 uur vertrek Baku
07:15 uur aankomst Frankfurt
08:20 uur vertrek Frankfurt
09:30 uur aankomst Schiphol
Dit zijn mijn voorkeuren, maar weet nog niet zeker of dit doorgaat, maar dat zullen we tegen die tijd wel zien.
Op weg naar huis ben ik nog even langs de apotheek geweest voor een medicijnpaspoort, want zelf heb ik er niet zo veel zin in, als ik in Baku aankom dat ik apart wordt genomen door een grote vrouw met een handschoen tot aan haar oksels..... en aan mij in het Azeri's vraag of ik even op mijn knietjes wil zitten
De rest vullen jullie maar zelf in...
Het enige wat nu dus nog van belang is is dat ik mijn inentingen en visum op ga halen, maar daar zijn dus al afspraken over.
Daarna lekker rustig mijn tas inpakken en een paar spulletjes nog kopen, waaronder wandelschoenen en een badpak, want er wordt niet aangeraden om in een bikini te zwemmen, misschien verkopen ze in nederland wel een boerkini.... wie weet....
Zo zie je maar in twee dagen kun je een reis naar verwegistan voorbereiden.
Nog 9 nachtjes slapen en dan is het zo ver dan ben ik er 3 weken niet,volgende week heb ik thuis ook het rijk alleen, want Michiel is ff een weekje naar Zandvoort, misschien kunnen we nog wel regelen dat we daar ook van het weekend zitten, wie weet, kom er nu ineens op....
Hoop dat ik dan daar wel een goede internetverbinding heb zodat ik fatsoenlijk kan internetten en mijn ervaringen zo snel mogelijk kan delen.
Iedereen een fijn weekend en tot het volgende verslag
15 Oktober 2010 - 16:49
Hans:
Begint er steeds beter uit te zien.
Als je een boerkini gevonden hebt wil ik toch wel ff een fotootje zien.
Het zou leuk zijn als je nog een weekend zandvoort kunt regelen maar dat horen we dan nog wel. -
15 Oktober 2010 - 18:00
Jan Schrurs:
En ik maar denken dat je voor minstens een half jaar weg gaat.
gelukkig is het maar voor drie weken en dan is het inderdaad een leuke ervaring.
Voor drie weken wil ik nog wel mee.
dus... als er iemand uitvalt.
Groeten jan -
15 Oktober 2010 - 20:30
Nathalie:
Hey diana,
Hoe is het met jou.
Spannend maar wel echt iets voor jou.Je moet wel goed uitkijken hoor.
Heel veel succes alvast in iedergeval.
Dankje voor je sms.
Groetjes kus Nathalie
17 Oktober 2010 - 09:19
Lieke:
Spannend. Tof dat je dit kunt doen. Spreek je voor die tijd nog wel ff.
Kuz