Weer terug vanuit het veld - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Diana Cuijk - WaarBenJij.nu Weer terug vanuit het veld - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Diana Cuijk - WaarBenJij.nu

Weer terug vanuit het veld

Door: dianavancuijk

Blijf op de hoogte en volg Diana

09 November 2010 | Azerbeidjan, Bakoe

Ik ben net 10 minuten geleden geariveerd in Baku en zit weer lekker in me hotelkamer. Het was wel weer een hele ervaring, maar ben blij weer even hier te zijn. Het is soms erg moeilijk om te zien hoe men op het platteland met hun dieren omgaan. Paarden waar de poten van zijn vastgebonden en ezels en paarden waar de striemen en bloedstrepen op hun nek staan van de stokslagen als men erop rijd. Honden en katten met ontstoken poten en ogen. Tja als een dierenliefhebber is het soms erg moeilijk. Maar het veldwerk met het andere team was wel weer erg leuk. We hebben veel gelachen en 's avonds bij het eten ff lekker party party.... ff lekker met zijn allen een borrel gedronken. De azerbeidzjanen drinken erg veel vodka, maar ja ik lus het toch niet dus ik maar lekker een biertje. Vanochtend zou ik ze dan om 6 uur wekken wat ze niet al te leuk vonden. 20 minuten later was ik helemaal klaar en dacht vraag ff of iedereen al op was, alleen mijn driver lag nog in coma terwijl hij niet eens drinkt.....
Na een heel tijd tegen hem aan praten en schudden werdt hij eindelijk erg chagrijnig wakker, maar toen hij mij zag was dat wel weer snel verdwenen. Verder ga ik nu ff lekker douche en morgen dan nog maar een verhaaltje schrijven en ik hoop dat ik wat meer tijd heb, want we gaan zo eten, en dan kan ik ook een paar foto's uploaden.
Nog 5 daagjes en dan ben ik weer lekker thuis wat ik aan de ene kant ook niet heel erg vind.

• 09 November 2010 - 15:31

Diana:

O ja en ik ben ff met 1 voet in iran geweest vandaag, mocht geen foto maken want er stonden soldaten, dus dat doen we dan maar niet

• 09 November 2010 - 18:15

Hans En Paulien:

Het is duidelijk dat je steeds meer bedreven raakt in Azerbeidjan.
    De vorm van dierenmishandeling is inderdaad misselijkmakend en gelukkig in Nederland verboden. En mocht er iets gebeuren hebben we natuurlijk nog altijd de dierenpartij....

Ook lijkt het steeds meer dat buiten het werken in het veld je ook het avond leven gaat verkennen, een biertje met steak Diana is natuurlijk ook wel erg prettig.

En ja hoor lekker om zes uur op en met je "Verleidelijke blik" wakker maken en met jou als aanblik gelijk rise and shine...
    Michiel let op........

Ook vandaag hebben wij weer stevig moeten onderhandelen met de verzekering maar ook bgij ons lijkt het of de zon steeds hardser gaat schijnen (ondanks echt herfst weer in Eindhoven)

Lekker nog 5 dagen en dan weer naar huis, wat een zalig vooruitzicht.

Trouwens je kunt nu gelijk Iran toevoegen aan de landen waar je geweest bent.

Veel plezier en hopelijk tot morgen.

Liefs

Mama en Papa

• 11 November 2010 - 17:29

Hans En Paulien:

Leuke foto's en zeker geen verkeerd hotel, wel wat oubollig maar goed alles went en thuis is het zeker beter.

Groetjes

• 15 November 2010 - 15:15

Hanneke:

Ik wil die zielige dierenverhalen niet horen als je weer op kantoor bent