Laatste dagen - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Diana Cuijk - WaarBenJij.nu Laatste dagen - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Diana Cuijk - WaarBenJij.nu

Laatste dagen

Door: dianavancuijk

Blijf op de hoogte en volg Diana

12 November 2010 | Azerbeidjan, Bakoe

Zit nu weer lekker een paar dagen in het Landmark hotel. Het is een mooi hotel en je zou in principe daar echt lekker tot rust kunnen komen.
Helaas heb ik de pech dat ik buren heb die naar mijn idee hun wekker zetten om ff te beren. Heb nu al 2 nachten op rij niet echt kunnen slapen omdat ze om 3 uur 's nacht als beesten te keer gaan. Het bed bonkt tegen mijn muur en het vrouwtje krijst verschrikkelijk. Tja dus echt slapen komt er dan niet van. Zelf was ik bijna van plan om te vragen of ik mee mocht doen en dan kijken hoe snel het is afgelopen.
Vanochtend ben ik naar de repectie gegaan en gevraagd of ik alsjeblieft een andere kamer mag, mijn wekker gaat om 7 uur 's ochtends en ik kom hier voor me werk en wil graag een beetje nachtrust, dus vanavond als ik in het hotel kom dan gaan we een verhuizing inzetten en mag ik naar een andere kamer waar ik erg blij mee ben.
Gisteren hebben we op de 21ste verdieping even lekker sushi gegeten. De projectleider zat naast me en is een echt heer, hij zorgt erg goed voor me. We hebben ons erg goed vermaakt. Daarna zijn we even naar een feestje geweest op de 20ste verdieping waar we ook ons erg goed hebben vermaakt. Het blijkt dat dit land net een maand van de werldbank is wat natuurlijk een goed teken is.
Ik hoop dat ik vandaag me werk kan afronden en morgen eens goed kan uitslapen en eens een keer kan gaan zwemmen of iets anders leuks kan gaan doen. Want vanochtend toen ik opstond had ik alweer een beetje pijn in me buik wat dus een teken is dat het nu echt even te veel wordt.
Maandagochtend kom ik aan op schiphol, maar de dinsdag neem ik waarschijnlijk ook maar eens een dagje vrij om even bij te komen en zal dan woensdag en donderdag naar eht werk gaan. Het voordeel is wel dat ik de vrijdag ook vrij ben want dan ga ik samen met een vriendin naar een beautyfarm en gaan we lekker ontspannen. Zelf heb ik daar echt even zin in al heb ik zoiets nooit gedaan.
Wie weet komen er binnenkort nog een paar foto's op internet, want heb er nog een paar over.
Dikke kus allemaal en ik ga hier nu op kantoor maar een dutje doen, want dat is heel normaal hahaha, geintje.

• 12 November 2010 - 08:39

Lieke:

Nog een paar daagjes en dan weer lekker thuis. En ik kan je nu al vertellen dat zo'n beautyfarm heerlijk is...
    Tot snel

• 12 November 2010 - 10:59

Diana:

Ja gelukkig wel, misschien kan ik dan eens een keer de buren wakker gaan houden, hahahaha

• 12 November 2010 - 12:51

Maarten:

volgens mij heb je wel een hele goede ervaring hier op gedaan!!! Leuk om je verslagen te lezen en je hebt ook een stel mooie foto's gemaakt zag ik!
    Geniet van je laatste dagen daar en daarna weer van Nederland!

Groetjes...
    Maarten

• 12 November 2010 - 13:10

Hans En Paulien:

Nou lekker om naar anderen te liggen luisteren en dan helemaal om 3 uur in de nacht. Dat mee doen lijkt me ook geen goed idee, ook Michiel heeft zijn rust nodig........
    Nu maar hopen dat je inderdaad een andere kamet krijgt en je nog een beetje bij kan slapen.
    Lijkt me toch wel lekker om op hoog niveau te mogen feesten.

En lekker vandaag vrijdag dus nog 3 nachtjes slapen alvorens weer terug te gaan naar de beschaafde wereld.

Hoe gaat het trouwens maandag, krijg je vervoer van de zaak?
    en ben je dinsdag aanspreekbaar om in de middag of avond je weer zelf te mogen zien.

We zouden het leuk vinden om even te komen maar het moet jullie wel uitkomen. Groetjes en tot spoedig.

Veel liefs en een dikke knuffel
    Mama en Papa

• 12 November 2010 - 14:28

Diana:

ja ik heb een andere kamer echt aan de andere kant van het gebouw, dus weg van die mensen, ben benieuwd