Bakoe - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Diana Cuijk - WaarBenJij.nu Bakoe - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Diana Cuijk - WaarBenJij.nu

Bakoe

Door: dianavancuijk

Blijf op de hoogte en volg Diana

07 November 2010 | Azerbeidjan, Bakoe

Vandaag heerlijk uitgeslapen, heb wel 12 uur geslapen wat ff erg fijn was.
Nadat ik een uitgebreide douche had wilde ik baku in. Maar bij de receptie vroegen ze eerst of ik wilde dat de kamer schoon gemaakt werdt. Ach zei ik is niet nodig hoeft niet. Tja een bed opmaken kan ik ook nog dus van mij hoef het niet. Toen ben ik lekker even rond wezen wandelen en echt ff de toerist uithangen. Baku is echt een mooie stad. Ik heb veel fotos gemaakt, maar kan ze er niet allemaal opzetten. Ook deze foto's moet ik eerst nog gaan omzetten naar een ander formaat omdat ik niet meer dan 4 mb per foto op deze site mag zetten. Ik heb een paar souveniers gekocht, maar baku is helemaal niet zo goedkoop als dat iedereen zegt. Lokaal wel, maar hier in de hoofdstad niet. Maar je moet wel in iedere winkel afdingen wat me erg goed afging. Ik wilde iets kopen en men wilde er 60 manat voor hebben, nee ik wilde het voor 20 uiteindelijk zijn we op 30 uitgekomen. Wat erg goed helpt is gewoon vantevoren je budget in je hoofd nemen. Als hun echt aan blijven dringen wat boven je budget zit gewoon weglopen ze komen echt wel achter je aan. Verder is het allemaal erg grappig, want de vrouwen hier lopen in minirokjes maar ik niet. Vanavond hebben we met zijn allen gegeten. Het was erg gezellig. Nu ga ik me klaarmaken voor me laatste fieldtrip en dan nog een paar dagen op kantoor en dan kan ik weer naar huis. Zie jullie allemaal weer op korte termijn. Dikke kus Diana

• 07 November 2010 - 19:25

Peggy:

Hey Diana

Ik ben benieuwd naar je foto's. Kom ze maar een x laten zien, kun je meteen mijn appartementje bekijken en kunnen we gezellig bij kletsen. Ik wens je nog veel plezier daar je laatste paar dagen.

Veel liefs Peggy

• 07 November 2010 - 21:21

Jan Schrurs:

Doe je best de laatste dagen en dan kun je terug kijken op een heel mooie ervaring met goede en slechte kanten.
    Ik had dit graag willen meemaken.

Jan

• 08 November 2010 - 20:53

Hans En Paulien:

Hoi Diana,

Weer terug van het weekend en zie dat alles weer gaat zoals je het leuk vindt. Wat heerlijk om even de onbezorgde tourist uit hangen zo te zien heb je er van genoten.
    Wat betreft de souveniers

Het grootste cadeau is om je weer alive and kicking te zien en eventjes vast te mogen houden.

Nu maar een kort stukje, we zijn pas laat thuis en moet nog wat dingen doen, morgen spreek ik je weer.

Knuffel

Papa en natuurlijk ook van mama