Dagje vrij - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Diana Cuijk - WaarBenJij.nu Dagje vrij - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Diana Cuijk - WaarBenJij.nu

Dagje vrij

Door: dianavancuijk

Blijf op de hoogte en volg Diana

01 November 2010 | Azerbeidjan, Bakoe

Vandaag ben ik zeker vrij omdat ik ziek ben, maar het gaat al een stuk beter.
Gisterenavond ben ik begonnen met mijn antibioticakuur die ik mee had gekregen van de GGD.
Het is alleen een heftige kuur.
Was erg misselijk, braken, duizelig, dubbel zien, soms een beetje koortsig en ga maar door.
Maar heb veel geslapen afgelopen dagen en het gaat al een stuk beter.
Morgen wil ik naar het kantoor gaan en daar een beetje werken.
Echt naar buiten het veld in zal nog niet gaan, want lopen is nog steeds wat pijnlijk door de buikkrampen.
En aangezien ik de hele tijd de dijk op en af stuiter is dat niet echt gemakkelijk.
Ook moeten we 30 kilometer per dag doen, dus dat is dan onmogelijk om te halen in deze conditie.
Morgen dus maar me sheets verwerken en hoop woensdag nog ff naar wat plekken terug te kunnen keren waar voor mij nog wat onduidelijkheden waren.
Maar het belangrijkste is dat ik me nu een heel stuk beter voel en hoop dat ik mrgen ook een beetje van baku kan zien....

• 01 November 2010 - 12:48

Jan Schrurs:

Let goed op jezelf.
    Ziek uit voordat je weer aan het werk gaat,

jan

• 01 November 2010 - 13:57

Hans En Paulien:

Goed om te horen dat je medicatie pakket toch nog van pas is gekomen. Ziek echt wel goed uit!
    We horen het straks of morgen wel als je weer gaat werken.

• 01 November 2010 - 19:02

Inge Uit Ursem:

hoi diana,
    heb vandaag jouw verslagen gelezen. Wat een ervaring, joh. Jammer dat je ziek geworden bent, hoop dat het nu weer beter gaat. We vinden je een dappere meid, hoor. Succes verder met alles en een dikke kus van cor en inge.