5- sterrenhotel???? - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Diana Cuijk - WaarBenJij.nu 5- sterrenhotel???? - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Diana Cuijk - WaarBenJij.nu

5- sterrenhotel????

Door: dianavancuijk

Blijf op de hoogte en volg Diana

30 Oktober 2010 | Azerbeidjan, Bakoe

Hier zit ik weer, we gaan zo eten.
Gisterenavond aangekomen ik baku, waarna ik nadat ik mijn spullen op de kamer heb gezet, nou ja ik....
Je mag zelf niets dragen, dus de picallo liep als een puppy achter me aan.
Maar daarna ben ik direct in me baggerkleren naar boven gegaan en een kop koffie gaan drinken, want dat miste ik wel heel erg.
Gisteravond ben ik naar een dutch borrel geweest en heb daar haring, kaas en kroketten op....
Eindelijk iets fatsoenlijks.
Maar helaas vanacht was het raak, ik ben verschrikkelijk aan de schijt, zelf denk ik door de koffie, want iedereen die in dit hotel slaap heeft dat wel een keer.
iedereen heeft het al gehad en ik ben de laatste, erg fijn.
vandaag eerst een discussie gehad met het ministerie, want het hoofd van de ministerie vind dat we te snel gaan, waardoor het niet gedetailleerd genoeg is, dat kan nooit volgens hem.
Tja vind ik niet zo gek dat hij zo denkt, maar wij nederlanders weten wel van aanpakken.
Azerbeidzjanen die haten werken en vooral lopen.
Moet je net mij hebben.
nadat dat klaar was waren we weer naar het hotel gegaan en hebben we gelunched, ik had een lekker zalmpje....
Daarna ben ik eerst ff 2 uur gaan slapen.
Helaas werd ik gestoord terwijl ik de do not diturb kaart op de deur had hangen, want me was kwam terug.
Ach ja, ik heb nu wel weer lekker schone kleren, zelf me sokken zijn gestreken.
Moeten ze lekker zelf weten als ze daar hun tijd mee willen verdoen....
Daarna een beetje gewerkt en hebben net een overleg gehad, we doen het goed, gedetailleerd genoeg en we gaan gewoon snel omdat wij dit gewent zijn.
Een klein half uurtje geleden is het gaan onweren hier en gaat er soms best hard erop.
Dus ik ga nu weer lekker hangen en ga naar boven zodat ik met mijn team zit.
O ja nadat ik had geslapen gaat eht wel weer een beetje beter, dus hoop dat het morgen helemaal over is.

Groetjes allemaal en misschien vanavond anders morgen komen er een aantal foto's

• 30 Oktober 2010 - 15:41

Jan Schrurs:

Zo zie: na gedane arbeid is het goed rusten.

jan

• 30 Oktober 2010 - 20:16

Marie.:

Waneer kom je thuis???? We missen je??
    hahah..
    Heb je al in de bikini gezeten??

Liefs

• 31 Oktober 2010 - 14:05

Lieke:

Heey
    Ik had je nog willen bellen, maar was het vergeten en ging zaterdag zelf voor een week richting duitsland. Het klinkt zeker als een ervaring.

• 31 Oktober 2010 - 14:07

Lieke:

Compu doet raar, was nog niet klaar met mijn tekst. Dus vervolg:
    Als je er weer bent gaan we ff wat drinken, maar weer bij kletsen haha Kuz

• 31 Oktober 2010 - 14:29

Michiel:

Geinige foto's, rare machines voor de dijken maar ja.
    Ik hoop dat het snel beter gaat, denk aan je groeten Michiel XX.