mijn eerste ervaring met
Door: dianavancuijk
Blijf op de hoogte en volg Diana
26 Oktober 2010 | Azerbeidjan, Sabirabad
Nou ik kan je zeggen als er iemand zijn tijd neemt dan zijn hun het wel.
We zouden om 7 uur beginnen maar dat werdt gisteravond al 07.40 uur bij het hotel, ze waren er pas 10 minuten later, wat erg fijn is.
Nadat we de spullen hebben opgehaald op het kantoor, wat uiteraard ook lang duurde gingen we pas rond 10 uur op weg.
En ja hoor wat denk je een uurtje later ze stopte bij een soort van cafe om thee te drinken, man we hadden nog niets gedaan, maar hier blijkt het heel normaal te zijn.
Aangekomen op de bestemming wat al erg lastig was, want mijn driver reed de verkeerde kant op, dat kan een keer gebeuren, terwijl ik al zei dat we verkeerd gingen moesten we dan toch maar eens hard aan de slag.
Mijn driver blijft in de auto zitten en zucht heel veel wat erg frustrend is. De tolk van mij hangt bijna de hele dag aan de telefoon maar helpt wel aardig met het vertalen uiteraard. De persoon van het ministerie die me is die zegt geen woord en voelt zich helemaal het mannetje en snap niet wat ik allemaal mee bezig ben en vind het volgens mij soms een beetje overdreven veel wat ik doe.
De local expert daar heb ik vandaag niets anders van gehoord dat ze geen problemen hebben met hun dijken....??? huh???, dus vanavond had ik het heel erg lastig en als je me nu vraagt of ik naar huis wil gaan graag. Want naast dit is het nu hier 12 uur 's avonds en ik ben nog aan het werk....., dus ga nu ff de laatste dingen doen en naar bed, ben zelfs te moe om ff te douche
26 Oktober 2010 - 20:07
Jan Schrurs:
welterusten
jan -
26 Oktober 2010 - 20:48
Gert-jan "brambo" Br:
het enige wat je moet doen.
zo`n luie flikker bij zijn kladde pakken, op een stoeltje zetten en zijn middelvinger in die dijk steken!
veel sterkte daar en siejoe. -
27 Oktober 2010 - 06:59
Reus:
gewoon volhouden diaantje, probeer het positieve van dit werk in te zien, en het is een bijzondere ervaring! -
27 Oktober 2010 - 07:48
Wieke:
Hoi Diana,
Dit is wel frustrerend, maar doe dat wat je doen moet. Ook al is er geen samenwerking. leg de situatie uit bij je bedrijf.Dan kunnen zij het evbentueel bijsturen.
je bent uitgenodigd voor die klus, dus klaar die klus. Desnoods alleen.
Het is wel leuk om je verslagen te lezen.
Heel veel groeten en houd vol.
Jan en Wieke -
27 Oktober 2010 - 13:29
Hans En Paulien:
Hoi Diana,
Wat een heerlijke start!
Nu komt wellicht de ware aard van "je personeel" naar boven en moet men zien dat een blonde jongedame hun werk even over gaat doen, en constateert dat de dijken helemaal niet zo hoog van kwaliteit zijn als men doet geloven.
Dit is natuurlijk de beste kans om te laten zien wat je allemaal kunt.
Denk er goed aan dat Royal Haskoning je niet zo maar naar Azerbeidjan heeft gestuurt.
Heb vertrouwen in jezelf!
Je hebt verdorie alle reden om trots op jezelf te zijn. Je hebt het echt allemaal zelf gedaan en door hard te werken ben je waar je nu bent.
En ook al lijkt dat nu even allemaal anders, er zijn heel veel leeftijdgenoten die dit niet op hun cv kunnen zetten.
Weet je nog dat jouw boosheid veel kracht in je bovenhaald.
Weet je gesteund door je vrienden thuis en houd vol!!
Liefs Hans en Paulien
27 Oktober 2010 - 16:17
Nancy:
Hoi Diana
Laat ze daar maar een poepie ruiken!! Ze zijn zeker jaloers dat een vrouw dat werk doet!! Probeer er het beste van te maken en kop op!!!
Xiss Nancy