tis alweer even geleden - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Diana Cuijk - WaarBenJij.nu tis alweer even geleden - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van Diana Cuijk - WaarBenJij.nu

tis alweer even geleden

Door: dianavancuijk

Blijf op de hoogte en volg Diana

02 December 2011 | Denemarken, Kopenhagen

Ja ik weet het het is even geleden, maar het was ook erg druk de laatste tijd.
Twee weekenden thuis geweest maar toch ook erg druk op het werk.
's avonds had ik niet zo heel veel zin meer om achter de computer te kruipen om een verhaaltje te typen.
Ook de foto's van Tivoli moet ik er nog op plaatsen..... maar deze moet ik eerst nog allemaal hernoemen, hoop dat ik daar straks nog zin in heb.
Deze week was ook weer een erg drukke week. Gisteren een deadline voor het Tender design van de Duitse Portal.
Ik ben bezig met de ingangen aan de Duitse en Deense zijde.
Dit vind ik zelf wel een leuk deel van het project omdat dit in de toekomst ook echt zichtbaar is.
Er komen gebouwen te staan waar alles gestuurd wordt.
Uiteraard zijn er ook onderhoudsgebouwen in de tunnel, maar deze zullen niet vanuit de auto zichtbaar zijn.
Het is nog wel een heel gedoe, ik ben misschien een pietlut, maar als ik denk dat er iets niet klopt dan trek ik aan de bel.
Zo had ik laatst een dwarsprofiel waar een verschil van 2 mm in zat.
Dus toch maar even navragen of dit klopt, gelijk word het meeste stil gelegd en gaan ze kijken hoe dit kan en idd het klopte niet dus moest iemand anders zijn profielen aanpassen.
Blijkbaar is 2 mm teveel.....
Ja heren in Nijmegen 2 mm is teveel...???
Dus toch maar even goed dat ik dit aangaf, anders hadden we in de volgende fases toch meerdere problemen gehad.
Dit weekend heb ik nog geen idee wat ik allemaal ga doen en wil gaan zien.
Volgend weekend komt Michiel over en gaan we lekker een weekendje kopenhagen doen, heb er nu al zin in.
Misschien moet ik toch maar even alvast nog meer kroeg gaan bekijken of dit geschikt is voor ons hahahaha.
Vandaag werdt er gevraagd of ik 15 december bij een bijeenkomst kan zijn in Nijmegen, dus heb alles al geregeld (dus ik ben er toch bij, had het net allemaal geregeld.....)
Heb dan wel even een langer weekend dan laatst, ben dan eindelijk weer eens op de vrijdag vrij. De zondag vlieg ik weer terug naar kopenhagen, want 20 december hebben we een deadline. Op 21 december heb ik dan eindelijk me welverdiende vakantie.
Voor iedereen die zich afvraad waar ik ben met kerst, gewoon thuis. Heb niet zo heel veel zin om in de korte tijd dat ik thuis ben bij iedereen op visite te gaan. Dus bij deze ik ben thuis.
Mocht je me toch willen zien, bel me maar even en dan kijken we wel wat er in me planning past, iedereen is van harte welkom, maar wel handig als ik van te voren weet van het hoe en wat ivm de boodschappen (met de kerst zijn de winkels een keer niet open in Rheden) Ik denk dat het nu wel tijd is voor een biertje, misschien dat ik dadelijk ook nog even de stad in ga om eens te kijken of er daar al meer kerstsfeer hangt dan laatst.
Ik wens iedereen een fijn weekend, geniet ervan.
Dan ga ik dat ook doen.

• 02 December 2011 - 17:49

Jan Schrurs:

Een prachtig verhaal met hele leuke momenten.
    Fijn dat Michiel een weekendje mag mee beleven in deze mooie stad.
    Pas goed op je zelf en maak er iets van

• 02 December 2011 - 19:04

Nathalie:

Hey vrouwke,

Ja ja ben nu iets sneller.
    Het gaat echt snel zeg 2 weekenden al thuis geweest.
    Leuk dat ie komt je mannetje gezellig moet je idd een leuk kroegje zoeken hahaha.
    helaas zitten we met de kerst vol hoelang ben je dan thuis???

Groetjes dikke kus Nathalie
    let goed opjezelf he.

• 03 December 2011 - 08:59

Diana:

Ow ja en ik heb de Wii meegenomen een groot succes, maar ik ben niet de enige, er zijn nu 3 Wii's aanwezig in het hotel, Mario kart is het spel van 2011...!!!! hahaha