WEEKEND!!!!
Door: dianavancuijk
Blijf op de hoogte en volg Diana
11 November 2011 | Denemarken, Kopenhagen
Soms duurt de dagen best een beetje lang, maar ach gelukkig heb ik wel genoeg werk te doen, dus zo lang nu ook weer niet.
Dit weekend ga ik even lekker shoppen voor sinterklaas.
Vanavond (dadelijk al) ga ik naar een kroeg, ik ben uitgenodigd door een engelse collega.
Dat is wel leuk, een vriend van hem werkt in die kroeg en het is zijn laatste dag.
Gelukkig hoeft die collega niet veel zorgen te maken over mij, want ik heb zo wel contact met andere.....
Nog 6 daagjes en dan even lekker naar huis.
Het is wel even een fijne gedachte, want soms, vooral de avonden duren wel wat lang als je alleen op je kamer zit.
De eerste week viel het mee, maar toen zijn we bijna iedere avond wel met z'n allen wezen eten.
Dat heb ik deze week niet gedaan omdat ik eens fatsoenlijk wilde eten en wat eerder naar bed wilde gaan.
Dat betekend wel dat je vanaf een uurtje of 5 al alleen zit.
Volgende week ga ik het weer eens even iets anders proberen.
Eerst even naar het hotel, biertje drinken, dan naar de Mall en daar misschien even rondlopen en dan een hapje eten. Voordat je dan terug bent dan is het al gauw denk ik een uurtje of negen.
Das iets later dan dat je rond 6 uur bedenkt tja en nu.....
Het project wordt steeds leuker, maar ook ingewikkelder.
Nog even en ik ben een echt constructeur whahahaha.
Vandaag heb ik begrepen van sommige dat ze hier al 3 jaar zitten...., nou heel eerlijk, als ze aan mij vragen of ik langer wil blijven dan dit half jaar dan moet ik er wel over denken (en ze moeten er wel zeer op tijd mee komen) en er goed over hebben, zowel thuis als op het bedrijf.
Sommige die hier al zo lang werken gaan nog steeds ieder weekend terug naar huis.... pffff.... petje af voor deze personen.
Andere bedrijven hebben het iets beter geregeld, maar dat vertel ik wel persoonlijk aan de mensen die het willen weten, dat moet je niet op zo'n site zetten....
Ik ga me zo maar eens klaar maken om een hapje te eten en dan naar de kroeg lekker een biertje happen, hoop dat het erg druk wordt in de kroeg, heb er zin in.
Ook in het weekend, lekker uitslapen beetje shoppen en zondag alvast grotendeels me koffer inpakken voor volgende week.
Dan is het weekend alweer voorbij.
Ps. Marie komen jullie vrijdag 18 november Wessels schoen zetten bij ons ;)
Jullie ook allemaal een goed weekend in Nederland, ik heb begrepen dat het lekker koud wordt, hier valt het nog mee.... met 13 graden en een lekker zonnetje heb ik er zin in
12 November 2011 - 13:34
Wieke:
Hoi Diana, Ik zie, dat je je al aardig thuis begint te voelen in Kopenhagen.
Kun je zelf ook koken?
Dat zou ook een aangename invulling kunnen zijn. de avond is dan al een eindje gevorderd.
iedere avond uit eten moeten lijkt me niet alles, zowel voor je zelf als voor je partemonnaie.
Volgens mij heb je wel leuke collega's.
Geniet van het weekend, houd je taai en tot het volgende bericht.
Groetjes.
12 November 2011 - 13:55
Diana:
Ja je zou eventueel zelf kunnen koken, maar of dit nou zo prettig is om voor 1 persoon te koken.
Daarnaast het eten ed wordt allemaal betaald door mijn werkgever, zolang ik maar een bonnetje heb. 's Middags eten we warm in de kantine op het kantoor en 's avonds kan ik dan makkelijk een broodje ofzo eten, dus echt koken is niet helemaal een optie.
Maar een broodje halen dat ga ik volgende week eens doen, ben je er toch ff uit...... -
17 November 2011 - 20:28
Cor En Inge:
Hoi Diana,
Leuk hoor al die reisverslagen te lezen. Fijn dat het werk interssant is en dat je je goed vermaakt. Wij zijn trots op je dat je het avontuur toch maar weer aangaat.
Natuurlijk een heel fijn weekend in Nederland en tot zaterdag 26/11 bij Sem en Noud en zondag 27/11 bij de Sint in Ursem.
Kus van ons. -
28 November 2011 - 20:09
Nathje:
Ff geen internet en lig meteen eruit met de verslagen. Ben je lekker thuis geweest nu weer terug zeker.
Weet je wanneer je weer terug bent hier.
Kan ik kijken of ik dan kan en dan kom ik als je zin hebt.
Groetjes kusjes Nathje